Intervju, Wholesome Concept
I tidigare inlägg kunde vi läsa om tre killars försök att bygga ett varumärke kring b.la. tygpåsar.
Jag tog mig snack med en person som heter Simon och kan nu visa upp en intervju med ett företag som har kommit lite längre inom det området som heter Wholesome Concept, som har inriktat sig på naturens välmående och för varje väska görs något för naturen, mer om det kan ni läsa här nedanHur/när uppkom iden till Wholesome Concept?


Året var 2008 när vi en dag återupptäckte tygpåsens förträfflighet, men till vårt stora förtret så fanns det inga tilltalande tygpåsar att få tag i. Så vi tog saken i egna händer och drog igång Wholesome Concept.


Vad står wholesome concept för? Vad är tanken bakom?


Direktöversatt står det för ett hälsosamt/välgörande koncept. Vårt signum är hög modegrad och medvetna materialval till ett överkomligt pris. Enkelt. Som bonus planterar vi träd för varje produkt som säljs.

 

Berätta lite om trädplanteringen, hur fungerar det?


Vi planterar som sagt ett träd för varje såld produkt. Detta gör vi i samarbete med en icke vinstdrivande organisation som heter Trees For the Future. Träd är bra på väldigt många sätt, både ur miljösynpunkt men också för befolkningen i de länder där planteringen sker.

 

Finns det något man kan göra även fast man inte köper en tygpåse?

Självklart. Vi ser oss dock inte som några miljöpoliser utan tycker bara att man inte ska behöva kompromissa när man shoppar nya kläder och accessoarer. Att göra medvetna val helt enkelt.

 

Finns det återförsäljare utöver eran egen sida?


Vi har några mindre samarbeten som vi utvärderar för närvarande, och det är inte omöjligt att produkterna dyker upp hos utvalda återförsäljare i framöver.

 

Kommer ni vidare utveckla till fler produkter?


Ja, vi har många idéer som vi testar. Först ut blir t-shirts, på vårt vis.

 

Hur ser framtidsplanerna ut?


Konceptet har fått mycket uppmärksamhet och positiva reaktioner, vilket vi givetvis tycker är jätteroligt. Planen är att bredda sortimentet och fortsätta gå vår egen väg.

 
Är ni intresserade av en väska kan ni kika in på  www.wholesomeconcept.com

Jag kan tilläga en roliga sak att det är ett väldigt genomtänkt varumärke dem har eftersom att dem inriktar sig på miljön och heter, wholesom"e co"ncept

Kommentarer
Postat av: Ida We

Jag köpte burkläsken från The english shop @ http://englishshop.se/ Finns även som butik i Sthlm och Gbg. Finns massa konstiga engelska och amerikanska drickor där :)

2010-07-16 @ 16:27:07
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Wiilow [foto tankar känslor]

Hej!Sv: Ja, det är sant du skriver ang graffiti. Håller med absolut.Men tack så hjäretmycket.Din blogg är ett ++ =)Kramis

2010-07-17 @ 03:48:43
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: charlie

yes it is :D hon jobbar där!

2010-07-17 @ 11:19:16
URL: http://redandblack.se
Postat av: Robin

Sv: Haha nu när du säger det... totally true! Still sneaky.

Gillade den vänstra tygpåsen!

2010-07-17 @ 12:29:07
URL: http://robinwinberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback