Intervju, Pacemakers
"Likt många superhjältar så döljer även vi våra riktiga identiteter. Vi bryr oss inte om att glida förbi kön till White room eller att bli intervjuade på Nyhetsmorgon. Vi vill bara göra det vi gör bäst, fashion"

Så lyder deras egna beskrivningen av de tre killarna Pace, Karl och James som igger bakom bloggen Pacemakers, tre vanliga killar som jag beundrar då inte för att dem skriver speciellt annorlunda utan för att dem vågar satsa på något eget!
Tre killar som i och med bloggen har börjat designa egna tygväskor och kläder, tummen upp till killarna som ingen vet vilka de är...


här har ni iaf en liten intevju

Hur kommer det sig att ni började blogga?


Pacemakers startades till en början i ett ganska så oseriöst syfte, men ganska så direkt efter starten så insåg man att detta kunde bli något unikt, en blogg för manlig livsstil. Tanken på att röra om i "bloggvärlden" gjorde att Pacemakers fick liv.

 

Ni tre som skriver, hur har det fungerat?


Framgången ligger just i att vi är tre stycken som står för den manlig livsstilsbloggen. Det har ökat antalet budskap till läsarna vilket gör att bloggen inte blir så enformig som många andra bloggar tyvärr kan bli. Pace & Karl är det två i "familjen" som står för allt som behagar den moderna metrosexuella mannens livsstil. Exempelvis: Fashion, konst och inredning. Medans James, mannen med den fantastiska skäggväxten som käkar grus till frukost tar hand om den andra biten som handlar om sport, rock & brudar.

 

Hur skulle ni beskriva era egna stilar?

 

Vi är precis som alla andra, vi tar på oss ett byxben i taget. Vad vi alla har i åtanke när man väljer kläder är att skapa något intressant, något mer än bara tyg på kroppen. Självklart finns det dagar då jeans och t-shirt känns helt rätt. Liksom många andra så tar vi inspiration från våra medmänniskor och försöker göra något eget. Det är svårt att sätta ord på ens klädstil, men om man var tvungen så blir det nog "fashion".

 

Ni gör egendesignade tryck på kläder och tygväskor, var det en tanke ni hade att göra innan bloggen startade eller har det vuxit fram under bloggtiden?


 

Tanken att göra egendesignade kläder fanns absolut inte till en början. Det är en talang vi upptäckte ganska så sent hos den konstnärliga i familjen - Karl.

Kommer ni vidare utveckla detta och vad väntar i så fall?

 

Drömmen är absolut att vidareutveckla detta projekt. Bloggen har varit en bra språngbräda för oss att komma närmre den dröm vi jagar och just nu befinner vi oss på den del av den långa trappan mot framgång där ett felsteg kan leda till 10 steg bak. Ett bra steg kan leda till nya möjligheter som till exempel bra kontakter inom just klädbranschen, där vi eventuellt kan utöka utbudet med kläder, exempelvis t-shirtar och tröjor. Idén med att ta fram en t-shirt med samma "streckgubbe"-motiv som vi haft på våra tygpåsar var ett önskemål från våra läsare.

 

Hur skulle ni beskriva eran blogg?


Exceptionell, vi vill driva en blogg som kan vara en inspirationskälla för våra läsare. Vårt mål är att täcka de primära kategorier i en manlig livsstil. Vi har dagligen många inlägg som är fyllda med bilder, musik och matnyttig läsning. Varja gång man besöker Pacemakers ska det finnas något nytt att upptäcka.

 

Slutligen vad är målet med bloggen? Och vart ser ni er själva om 5 år?

 

Vi hoppas att vi inom 5 år, på något vis har lyckats sätta våra planer i verk. Pacemakers anser vi vara en nyckel som kan leda till ett jävligt roligt liv.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahaha läcker bag :D !

2010-07-15 @ 17:24:18
URL: http://quiza.blogg.se/
Postat av: HAKAR

Jag gillar deras stil :)

2010-07-15 @ 17:28:38
URL: http://hakarb.blogg.se/
Postat av: Emma

Grymt ^^

2010-07-15 @ 17:33:59
URL: http://eemmasehlstedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

2010-07-15 @ 19:13:18
Postat av: Jossan

Tufft! ^^

2010-07-15 @ 20:58:32
URL: http://radonne.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Ganska kul att de valt namnet pacemakers. Jag har en sådan!

2010-07-15 @ 21:02:50
URL: http://sofiart.webblogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Riktigt najs! :D

2010-07-15 @ 21:42:47
URL: http://nattstad.se/Cecilies
Postat av: Vivian

Var snäll och ställ en fråga i min frågestund. skulle vara så tacksam :)

2010-07-15 @ 22:16:23
URL: http://daovivian.blogg.se/
Postat av: - YE HELLO !

- men wow då!

2010-07-15 @ 23:14:31
URL: http://mereiforpresident.blogg.se/
Postat av: donja

hahah cool blogg jööh!:)

2010-07-15 @ 23:18:22
URL: http://donjaaz.blogg.se/
Postat av: Wiilow [foto tankar känslor]

Hej!Jag gillar din blogg faktiskt och jag är nog rätt kräsen i det vanliga.

Bra inlägg!

2010-07-16 @ 03:17:04
URL: http://wiilow.blogg.se/
Postat av: Anonym

snygg bag

skoj att ni är på första sidan

2010-07-16 @ 07:58:52
URL: http://silverseb.blogg.se/
Postat av: Emelie's WickedTime

riktigt cool bag!:)

2010-07-17 @ 00:20:37
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: Caroline.

kul läsning!

2010-07-17 @ 06:40:32
URL: http://mybarehands.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback