Cheap Monday Clairvoyant





Cheap Monday har nu lanserat sin första glasögonkollektion; Cheap Monday Clairvoyant. Bågarna finns hos att köpa på Synsam (där man på hemsidan även kan prova glasögonen på sig själv, genom webbkameran)

”Det här är ett enastående tillfälle att nå en ung, aktiv och trendsättande målgrupp. Varumärket har en sådan dragningskraft att många som inte är i behov av synkorrigering kommer att bära Cheap Monday Clairvoyant med glas utan styrka”, säger Maria Öhrling Andersson, produktchef på Synsam.

Första kollektionen glasögon består av 16 modeller och kostar 1 100 kr med glas utan styrka och från 2 200 kr för slipade glas.


Kollektionen är inspirerad av retro- och vintageglasögon och lanseras med samma känsla som Cheap Mondays övriga produkter. Dödskallelogotypen har nu istället försetts med tre ögon istället för två ögon och ett uppochnedvänt kors, som det är på kläderna.

 

Om ni vill titta på fler bågar så kan ni gå in här, och om ni upplever att sidan är lite annorlunda än andra så kan det bero på att cheap monday nämligen har gjort den i 3D! Om man skulle vilja se hur det ser ut i sin fulla prakt så finns det 3D glasögon att hämta på närmaste Synsam butik


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback