Accessoarer från Europa


Hittade underbara bilder tagna av Tommy Ton, som under modeveckorna runt om i Europa tagit kort på folk i omgivningarna så jag tänkte att jag visar upp ett par bilder på folk med olika accessoarer!

Nästa år är det jag som befinner mig där och tar egna kort, och andas in atmosfären och hettan från folk som lever mode...
Hur ska jag ta mig tillväga tro?


Lookout LookBook 0628


Lookbooker för dagen är Jordan H från Nancy


Seglarskor och Solglasögon


Min underbara flickvän kom hem från USA i dag och visade upp lite fina presenter!(Dålig kvalitet...)

Midsommar 2010


Vilken dag! verkligen underbar för min del och tillbringades i ukanten av Arboga i en väns stuga precis vid vattnet med roliga lekar, brännboll och så klart god mat med sina vänner

Jag lovade ju bilder så här nedan kommer lite bilder från dagen..
Nu får det vara dags!
Idag tog jag det stora beslutet att löpa linan ut och börja köra bilder på mig.. kanske inte varje dag men när jag känner att det kan inspirera!

Jag har länge tvekat om jag vill ha en blogg av bilder på mig själv eftersom att jag egentligen startade den för att jag ville ha lite schyssta intervjuer med folk och lite annat smått och gott, men har insett att det man får mest inspiration ifrån är från folk som visar sig själva

Så jag ska prova nu och kan redan nu lova att jag ska slänga upp lite bilder från min midsommar imorgon, sen får vi se jag kanske älskar det och fyller alla inlägg med mig! haha


Bilden ovan är från i vintras tror jag och är väl inte världens vackraste men ska jag vara ärlig så har jag typ 5 bilder på mig själv på datorn... blir väl en ändring på det antar jag


Lookout LookBook 0623


Chris M från södra Kalifornien visar upp sig i dagen Lookout Lookbook


100 inlägg


Idag är det en historisk dag i hombres historia, 100 inläggsgränsen är späckt och man kan väl nu känna sig lite mer välkommen i bloggvärlden.

Men vad har hänt dessa inlägg då?


Det första "stora" som kom upp måste nog vara modevisningen som Cheap Monday hade..Trots en häktisk kö som i princip rev hela avspärningen så slutade kvällen ändå bra med bra bilder


(Folk i överflöd)


Mer om detta kan ni se här

Efter det kom det in enligt mig en spännande person..Personen inte många vet vem det är, men Urban heter han iaf eller kanske mer känd som Boxer Robert.
Han visade sig ha riktigt snygg stil och riktigt roliga svar för den delen också!

"Jag skäms fortfarande för mitt klädval när jag tog studenten 1987. Nämligen en rosa kortärmad skjorta, vita, vida, kritstrecksrandiga bomullsbyxor, vit midjekort kavaj med axelvaddar, bruna lågskor med tofsar och grädden på moset - Hockyfrilla!!!"

Mer om detta kan ni läsa här


Jag har även haft en del Intervjuer med olika märken som B.la. Red Collar project, happy socks m.m

Dem har vi här, Red Colllar Project, Happy Socks, Cheap Monday, Grooming och The White Briefs


Självklart har jag pratat med fler människor förutom Urban (ovan) och där finns t.ex. Kristian Bolinder som är Producent för vakna med the voice, bloggaren Angelica Blick och Axel som driver "Skäggbloggen"Tävlingar har jag haft och då har vi dels, filmen med Boxer Urban..Och fototävlingen för Red Collar ProjectDen kan ni prova här


Sen det senaste "stora" måste vara när jag hängde hos Hanna Liska Pr byrå och träffade massa nya härliga människor och fick känna på hur det funkar när märken visar upp sigDet kan ni se mer av här

Självklart var detta bara ett urplock så kika runt så hittar ni en mängd inspirations bilder och annat skoj!


Sammanfattningsvis har det hänt en del roliga saker och lite olika resor och träffat spännande människor..

Men det var förut! Nu siktar vi på hundra nya och känner ni att det är något ni vill se så tveka inte att höra av er, antingen här eller till gahobjects@hotmail.com

Nu kör vi!

En midsommar 2010
Midsommar den dagen som är så speciell, så svensk och underbar för det mesta!
Regna kommer det att göra oavsett om du vill det, för så är det bara det hör ju liksom till.

Många stressar nog inför och på denna dag vad gäller vad man ska ha på sig, vad som ska ätas och vart man ska vara..
Detta också som vanligt..

Så mitt tips är att inte stressa upp sig inför denna sköna dag när man ska träffa nära och kära, äta mat och självklart dansa konstiga danser!
Se till att njuta, börjar det regna så spring in eller använd smarta uppfinningar som paraply eller regnjacka, det är ju ändå bara lite vatten!


Och för er som vill veta vart kläderna är ifrån så är skjortan från Whyred, 700 kr
Skorna är från Asos, 425 kr
Flugorna är från Tieroom, 149 kr

Paraplystället kommer från Eva Schildt


Ps. nästa inlägg "firar" jag 100 inlägg och kommer då kika tillbaka på gamla händelser, kommer upp vid 4-5

Datorväska / dokumentväska


Tänkte börja visa lite vad som kommer hem till mitt bombnedslag till garderob, och idag var det en bra dag!

Var och tog min vanliga runda på bl.a. myrorna då jag ser denna väska som har ploppat upp mer och mer i olika bloggar och tänkte att det kanske var dags att skaffa sig en egen..

Priset på denna skönhet var, 15 kr... behöver man tveka?


Ett möte med en främling
Möten med människor är spännande tycker jag, speciellt när en handling öppnar ögonen hos mig..

Klockan hade väl börjat närma sig midnatt och jag och några kompisar sitter och snackar på ett av stans uteställen, då plötsligt en kille sträcker fram en korg med ett tiotal pommes frites och frågar om vi vill ha.

Självklart tackar man och tar emot.

Man sitter där och äter och lägger nu märke till personen som suttit brevid mig sen jag kom, och man ser på personen med helt andra ögon.
När hans sällskap försvinner i ett samtal, tar jag chansen.. så här kommer en liten intevju med Anton som han heter!


Hur ser du själv på din stil, avspeglar den din personlighet?

Om min stil avspeglar min personlighet... Hmm, har aldrig tänkt ur det perspektivet faktiskt, och kommer inte underfund om den gör det eller ej nu när jag tänker efter heller, hehe.

Är du någon som söker inspiration hos andra eller är det helt personligt när handlar?


Jag är alltid på jakt efter inspiration på alla slags vis, tidningar, IRL, Internet och annat. Det behöver inte enbart vara människor som har snygg stil, det kan vara ett enstaka plagg eller så som jag bara tänker mig att det skulle kunna passa till olika saker och så och skapar min egna inspirationskälla på så sätt?

Delvis är det väl personligt också, när jag handlar i alla fall, då jag helst inte vill ha det som precis alla andra har. Om det är något jag vill ha, fast jag vet att många andra har det så försöker jag ofta hitta en annan färg eller ett annat märke. 

Alltid bryt dig om hur du klär dig eller var det någon period i livet?


Inte alls! Enda fram till slutet av ettan så har jag alltid haft en skatestil, skate t-shirts, Hoods osv. Brukade dock köpa jeans från tex. levis, nudie och så, vet inte varför, det bara var så. Men hur som helst, i tvåan så fick jag upp ögat lite mer för kläder, och under detta år införskaffade jag mig en hel del guldkorn, dels genom markbutiker och sedan kommer även internetshoppingen upp i skallen, först blocket, sen lite andra klädesbutiker på Internet, 111vox, caliroots, asos mfl.

Sen kom tradera in i bilden, jag började sälja mängder och köpa också. Har gjort extremt härliga fynd där faktiskt, tillexempel baseballjackan på bilden som är från gul & blå, den fick jag för ynka 60 kr + frakt. Så man kan säga att när jag var 16-17 började jag bry mig om kläder och hur jag klär mig. 

Slutligen om du skulle beskriva din stil med tre ord hur skulle det låta?

U-ringat, Cleant, Varierat

 

 


Tänk om man var en av dem..


Tänk om man kunde vara en sån som passade i hatt, eller i huvudbonad överhuvud taget..

Det är ändå någonting med hatt som gör att man tittar om någon verkligen passar i det, och tänk er den stiliga karln här under, Jason Mraz, tänk vad tjejerna smälter när han kommer där med sin hatt och sin gitarr och sitt löjliga leende som jag antar att alla tjejer är kära i, han är ju den hattbäraren man kan beskriva som "charmtrollet"Nästa hattbärare är en riktig "Bad boy" som trotts sin ganska löjliga hatt gör sig en plats bland dem tuffa, ska du vara som han, kan du ge upp direkt...
Clint Eastwood skulle kunna bära vilken hatt som helst och ändå se lika tuff ut. Han är även den personen som jag tror skulle ha mycket tjejer efter sig, då inte för att han har charmat dem med något leende utan för att han har bestämt att dem ska tycka om honom.Sist men inte minst har vi då Musse Hasselvall som i bilden nedan har på sig en hatt som liknar lite av en clown hatt, men om du skulle möta honom fundera inte på att säga något negativt..
För Musse är den personen som är ett charmtroll som Jason men skulle kunna vinna en fajt utan problem som Eastwood så musses titel är svårare att sätta fingret på men någonsorts "manboy", som varken får tjejer serverade på silverfat men ändå inte kämpar enormt mycket för att få enHar ni förmågan att bära hatt så berätta gärna om vem ni ser er som!

Om ni är sugna att klicka hem en hatt så kan ni kika in här och här

Intervju / Årets modeman 2010
Jag tog mig ett kort snack med Charlie för att se hur han ser på utmärkelsen m.m


Hur känns det att bli framröstad till modeman av läsarna?


- Det känns alltid kul att vinna, vad ska jag säga mer än det?
Jag är försäljare och vinna tävlingar är väl de bästa jag vet i mitt yrke
(förutom att träffa så många människor).


Trodde du att det skulle bli du?

- Tror gör man i kyrkan haha, men ja.
Mina läsare och mina vänner sade jag tar hem det utan tvekan.

Fast jag hade lite försprång på tanke av mina läsare sedan tidigare.
Men det jämnades ut dagen efter då tävligen hamnade på blogg.se och var utanför mitt område.

Så då var det bara tro på läsarna, tro på mina vänner, de har grymma hitrates.


Beskriv din stil med tre ord.

- ironiskt svarade jag på denna fråga igår till VLT på en intervju.
Svaret är fortfarande detsamma.
Red and black de färgerna jag klär mig oftast i.


Vilken period i ditt liv började du klä dig som du gör? / varför?

- Lite med en twist har jag alltid klätt mig i sedan jag var yngre.
Varför?! Ja, jag gillar helt enkelt kläder, man måste ju ha något på sig och inte varför gör det till något du gillar?

Hur kommer detta påverka din stil tror du?, kommer du våga mer nu när du har stödet?

-
Min stil kommer vara densamma, alltid varit, kommer aldrig ändras jag är som den kinesiska muren står stilla vid min skit alltid.

Slutligen, hur låter tack talet?

Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?
Kom alltid ihåg vart du kommer ifrån!

Och vinnaren är...
Över hundra röster är räknade och kan nu äntligen presentera vinnaren!

På tredje plats kom Robbin eller Fashionformonkeys som han kallar sig..


.. Andra plats med endast sex röster från vinnaren har vi den så kallade Diabetesmannen eller Joakim som han egentligen heter

Och..

Vinnaren som år 2010 blev framröstad till modeman av hombres läsare blev,Charlie Wanthatham
/ www.redandblack.se
Grattis Charlie!

Ska försöka få tag på honom och göra någonsorts vinnar intervju snarast!

Men återigen, Grattis Charlie


/ hombres

Räkna Räkna Räkna


Sitter för tillfället och räknar på och bockar av alla röster jag fått in!

Troligtvis klar runt 8Patric / hombres

Intervju / The White Briefs

Jadu, vad finns det att säga om detta märke egentligen.. Jag personligen fylls av någonsorts lugn när jag ser deras bilder och videos man tar bara in, njuter.

Varför? jag vet inte, men det känns simpelt, fint, lyxigt och jag som själv skulle vilja göra något inom klädbranchen blir ju rent ut sagt förbannad när personer som dem bakom detta gör det... före mig

 

Men nu ska jag sluta grina och kan istället presentera en liten intervju med The White Briefs

 

Vad är bakgrunden / iden bakom The white briefs

Idén var att göra något ärligt, tydligt och kompromisslöst.

The White Briefs var den första idén om att göra den ultimata-kalsongen, men sen har det blivit fler av den tesen. Vi är ett bas - underklädes varumärke med hållbara värderingar.

 

Vad försöker ni förmedla?

När dagens brus är som bäst vill vi gärna försöka förmedla ett varumärke som ger en känsla för lugn, kvalitet, vitalitet och frihet.

Hur skulle du beskriva ert sätt att arbeta?

Vi arbetar gärna i processen som är näst intill beständig, en omvänd fråge-ställande kreativitet.

 

Vad säger ni om andra tillverkare i samma genre som kör mycket på att tydligt visa vem dem är genom stora tryck och mönster?

'Hur har marknaden reagerat på eran produkt?

Vi skapade The White Briefs som en motsats till företag som gör produkter med tryck.
Vi gillar att andra kör på med tryck och dylikt, det skapar ett generellt marknadsintresse för underkläder. 'Eftersom marknaden har reagerat positivt på våra produkter känns det som om det finns många individer som föredrar något mer sofistikerat.

 

Om ni skulle få berätta om ett scenario där ni tycker att the white briefs hör som hemma, hur skulle det se ut?

svarar på din fråga på 2 sätt.

1.En skön middag ute på landet en sen sommarkväll. Plats okänd. Gäster från Peter Beard, våra vänner, Johanna Preiss, dig och mig.

2. i alla världens hotell, spa och mode-designbutiker.


Ni är påväg att lansera en barnkollektion, hur kom den iden upp och vad kommer den   
att innefatta?

Ja det stämmer, vi gjorde mindre varianter av våra vuxenmodeller till åldern 1-6år några baby dräkter kom också till. Det hänger ihop smått som stort så det var en naturlig förlängning i varumärkets utbudet.


Slutligen, vad är planerna för framtiden?

Bygga ett starkt och intressant varumärke. Etablera oss i andra länder och skapa ett eget butikskoncept.

 


...


Kan meddela att The White Briefs kommer att bidra med ett par Briefs till vinnaren i tävlingen!

Det kommer även komma upp en liten intervju med dem som dyker upp mot eftermiddagen, men så länge kan ni njuta av denna underbart härliga video!Lookout LookBook 0618


Ugur A. 21år från IstanbulTänkte bara klargöra..
Tänkte bara klargöra att på Söndagkväll klockan 18.00 stängs röstningen och jag ska sätta mig och räkna dem 100 tals rösterna... puhh...

Så sista rycket nu, borde jag avslöja vem som leder just nu?

Gillar inte att hänga ut folk men...


Fick precis en kommentar på tävlingen, :

"Asså hallå eller! Är detta sveriges mode bögar så lägger jag ner! Du som har denna blogg kan ju inte mode ser jag... När du väl jobbat för modetidningar mm då kan du lägga upp igen. Andreas Wijk är Sveriges bäst modeklädda man och inte någon av dem här fjollorna! Om någon av dessa vinner något så ska jag fanemej skriva till ELLE och säga att Sverige har dåligt herrmode.. Andreas WIJK ska det va!!!!"


Vad svarar man.. är det dags att lägga ner tävlingen eller kanske till och med hela hombres, är jag ute på fel spår?


Men mitt svar till ungeherrn är väl att du kan höra av dig till gahobjects@hotmail.com så kan du gärna få visa upp din egen stil här, som en liten intervju

Just nu!

I ett kort inlägg igår skrev jag att det var jämnt i toppen..

.. Nu kan jag meddela att dem tre som var topp igår inte längre är topp tre utan det har kommit in nya röster sen tävlingen hamnade på blogg.se

Fantastiskt enligt mig!


Fortsätt rösta, men gör det på rätt sätt alltså inte kommentera det här, utan maila

gahobjects@hotmail.com märk mailet med röstning och skriv din favorit

"Cheap Monday Customized"
Hittade en riktigt häftig grej som Cheap Monday har gjort, som började med att dem i november 2008 gjorde 50 specialgjorda jeans, som dom sydde, slipade, klippte, tvättade m.m. och sålde dessa 50 ex på Weekday på götgatan under något event.

Efter detta gav dem sig ut i världen och har nu besökt olika städer i europa, amerika och asien

Jag visar lite bilder från Sverige här nedan
Vill du se mer bilder från Sverige eller några av dem andra länderna kan du göra det här, där hittar du även bilder på hur jeansen blev.

Udda klockorJag har råkat springa på dem här klockorna då och då, frågan är ju bara.. är det snyggt?

Jag är ganska splittrad, för det är en ganska kul ide med den översta som är en Lp spelare men som ett snyggt plagg till klädseln.. Jag vet inte


Vad säger ni hiss eller diss?

Tävlingen just nu..Otroligt jämnt i tävlingen om sveriges modemän i skrivandets stund!
Det är just nu 3 som slåss om titeln med ungefär lika många röster, men ännu avslöjas inget!

/ hombres

HELP!
Nej, nu får det vara dags att städa upp lite här och var designmässigt!

Behöver lite hjälp om vad man kan göra... funderar på att ändra allt egentligen, riva betongväggen, slänga ut den gamla tavelramen och den lilla musikspelaren får lämna tillsammans med resten för det är väl ändå ingen som använder den(?)

Så ge gärna tips, allt är möjligt!

Och när ni ändå är igång kan ni ju tipsa om saker ni vill se och läsa också, även där är allt möjligt!


Tack så länge!

Rösta på 2010 års modemän


Då var det äntligen dags att utse Sveriges modeman!

Tävlingen är enkel,

-Välj ut din favorit

-skicka namn på personen du vill lägga din röst på till , gahobjects@hotmail.com och märk mailet med röstning


OBS. rösterna räknas bara om dem är skickade genom mail eftersom att dubbelröster inte ska förekommaJag är en kille vid namn Christoffer och är född 1993.
Mina två stora intressen är mode och sport. När jag inte är på stan med vänner eller familj och letar inspiration och nya plagg tränar jag antingen på gymmet eller på fotbollsplanen. Annars är jag bara en kille som pluggar juridik som älskar livet!

http://fjortizfox.blogg.se/


Jag heter martin och är 20 år gammal. Enda sen jag var liten har kläder intresserat mig. jag var model för JC på en modevisning vid 10 års ålder och efter det gått model några gånger för mode program på gymnasium här i stan. även medverkat på en modeblogg för en affär här i stan.

Ja
g har jobbat inom klädbranchen sen 16 års ålder och jobbat på ställen som tex: Brothers & sisters och Levis Store.
Anser inte att jag följer något mode direkt utan klär mig i det som ögat faller för.

Jag älskar att blanda dressat med lite mer slitet/rockit. och en del vintage kläder.

http://sunnynight.blogg.se/Fullständiga namn är Emil Håkan Lichtenstein Klingstam jag är 12, nej 18 år och bor i västerås, men föddes 1992 i Ryssland.
Jag går andra året på gymnasiet med inriktning media.
Jag klär mig i det jag tycker estetiskt tilltalande och efter hur jag känner mig.

http://emilkling.blogg.se/


Jag heter Bave Amin och är en bloggare från Uppsala som bloggar om allt från mode, mina tankar till musik och sex. Om jag skulle beskriva min stil så skulle jag nog säga varierande. Jag gillar att klä mig i flera olika stilar om man säger så, jag har ingen bestämd stil direkt utan tar på mig det som faller mig i smaken!

http://baveamin.blogg.se/


Mitt namn är Joakim Mattson, Bor i uppsala och driver bloggen Diabetesmannen.blogg.se!
I bloggen skriver jag om mest modé men även om träning,uteliv och min eländiga sjukdom som
jag nu har haft i cirka 9 år.

Jag bjuder även på en hel del videobloggar som uppskattas, Lite humor i bloggen
skadar som sagt aldrig!


Jag heter Robbin bor i en småstad med namn Skövde. Jag är en ganska vanlig 21åring som har ett stort intresse för mode & kläder. På dagarna jobbar jag i klädbutiken Brothers och utöver det umgås jag med vänner och shoppar. Har under hela min uppväxt älskat kläder och fashion. Men blev väl mer och mer intresserad under gymnasieåren.

Min stil är väldigt varierande från dag till dag beroende på vad jag känner för att köra på. Oftast är det mycket street men också samtidigt lite preppy. Jag gillar att köra street men ändå uppklätt.

http://fashionformonkeys.blogg.se/


David Svedulf heter jag och är 18 år och vänder på kudden för att komma till den kalla sidan.
Min favoritmat är kakor och mjölk.
När jag spottar ut ett tuggummi måste jag sparka på det.
När jag inte sparkar på tuggummin så tämjer jag lejon.
Och äter kakor med mjölk såklart.

Mina intressen förutom lejon-tämning, tuggummi-sparkning och kak-ätning är nog bara att vara bäst.
En gång fick jag ett diplom för att jag var bästast någonsin.

Jag tycker om papegojor och häftapparater också.
Hej då.

http://cook.blogg.se/


Jag är 16 år gammal, Viktor Pettersson, från Valdemarsvik i Östergötland. Homosexuell och lite crazy. Gillar dressed up och stilrent tillsammans med smycken och färger. Väljer kläder med omsorg för var dag och klär mig som om det vore livets sista dag, varje dag! "Livet är för kort för att inte vara snyggt klädd" är mitt motto och jag har infört Slipstorsdag, varje torsdag är obligatorisk slipsdag för mig och de som vill.

Men framförallt - jag handlar nästan enbart på SECOND HAND nu för tiden, så allt nytt är typ second hand.

http://knicket.blogg.se/


Charlie heter jag och är en kille på 22 år.
Jag arbetar som säljare på heltid och deltid på en krog i en stad så kallad Västerås.

Jag har ett beroende, att jag alltid söker efter kläder med en unik twist, det lilla extra i plagget, pricket över i:et , plagg som bara tilltalar en eller bara passar min stil som gör det utmanande att bära. Och när jag hittar det blir bara direkt "challenge accepted!" jag ska bära dig, som ingen annan. Jag har en tendens att tänja på gränserna så långt det går, och därav får vi resultatet av min stil.

Sist men inte minst, hur? , varför mitt bloggnamn "redandblack"?  Det är enkelt, det är mina favoritfärger.

www.redandblack.se

 


Jag heter Jacob och är 22 år gammal..Bosatt i Karlstad.
Driver livsstils bloggen TWENTYFOREVER.se som är en form av revolt mot de trångsynta människorna på vår planet..Frilansar som fotograf/modell och jobbar förövrigt som säljare och eventor på en nattklubb

Lookout LookBook 0608Dennis R, 29 år från Manila. Kallar sig själv kungen av skor... Det vet jag inget om men många olika hade han iaf!Tips

Tänkte bara tipsa alla som kikar in här varje dag att jag förutom att skriva här på hombres, även skriver på en annan blogg som du hittar här

Nu är det i för sig inte mycket skrivande i form av text utan större delen är inspirations bilder från Japan, men ta en titt och inspireras!
Kan tilläga att det är minst lika mycket kill som tjej bilder!

BillyKirkSlänger upp lite kvällsinspiration från det amerikanska märket Billykirk (Perfekta väsktrion för en fin sommar dag)Mellan stor "handväska"

Smart cykelväska som spänns mellan ramenSnygg korthållare, och perfekt att ta med till stranden med lite glasspengar..


.. Dock blir det kanske en ganska liten glass eftersom att priset ligger mellan 65 dollar på mindre läder accesoarer och drygt 550 dollar för deras väskor, men är det något man ska lägga pengar på kvalitet är det ju på en slittålig väska tycker jag

Ni kan kika in på mer Billykirk här

Modeman
Har nu fått in mycket bra tips om modemän, och tiden börjar bli knapp... så har ni någon stilig kill kompis, eller familjemedlem där ute så tveka inte att höra av er!

gahobjects@hotmail.com eller en kommentar här!


-"Hjälp mig hitta sveriges modemän"

Lookout LookBook 0602


Pascal G. från ZurichHjälp mig hitta Sveriges modemän
'Att klä sig är något alla gör, varje dag. vissa bryr sig mer vissa bryr sig mindre..

Nu skulle jag vilja ha hjälp att hitta dem guldklipparna som varje dag lämnar sitt hem, med sin egna stil!
Det behöver alltså inte vara någon som passar in i någon "mode mall", utan beroende på dag, väder, humör m.m. anpassar sin stil till sin personlighet.


Tipsa mig om vem som helst, pappa, brorsa kompis, dig själv m.m. det viktigaste är att jag kan få tag på personen! ålder har heller ingen betydelse, så tipsa gärna om morfar/farfar om ni känner för det!
Bifoga någonsorts bild som visar upp personens stil, och en kortbeskrivning av personen och berätta gärna om vem som tipsar, och skicka det till

gahobjects@hotmail.com eller...

... Så kanske du t.ex. har personen på facebook och då enbart behöver skicka namn, efternamn och stad så att jag kan hitta personen! skicka det till mailen eller kommentera det här!


Någonsort "belöning/pris" återkommer jag med!


Hjälp mig hitta Sveriges modemän!

Lookout LookBook 0601Adrian C från Brighton i England


RSS 2.0